fredag 9 maj 2008

Sommarkänslor

Drygt 20 grader och blommande rapsfält! Visst blir man glad?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser underbart ut!! Jag såg ute i trädgården att mina lupiner hag börjat växa upp en dm nu ungefär. Bor ju i Norrland så det går ju lite långsammare här.:)

Elina Jonsson sa...

superglad..!

såg precis din sida hos min storasyster kinna. är själv från gård och blir så glad att du fotar och skriver om livet på landet. och att det är så snyggt. just nu gör jag en hemsida till vår gård klefstad - och när jag tittar mig omkring hittar jag få riktigt fina gårdssidor.

så nu är du favoritad hos mig :)

Frida sa...

Liza: Det sker ju vid lite olika tidpunkter, men det är ju härligt när det bara kommer. Värmen, blommorna och allt det gröna.

Elina: Kul att du gillar den!
Det är ju inte så många gårdar som har en så 'utåtriktad' verksamhet som Klefstad. Fler bönder borde vara stolta över sina gårdar och visa upp dem mer, oavsett inrikting. Jag tror att det skulle ge en starkare förankring och förståelse hos konsumenterna.

Elina Jonsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elina Jonsson sa...

ah. nu inser jag att jag känner dina svärföräldrar väl :) de är supertrevliga. hälsa så mycket..!

håller med om att bönder borde vara stolta över sina gårdar. och att det skulle ge en större förståelse för den livsstil vi har valt.

om du har facebook får du gärna gå med i gruppen Unga lantisar unite. jag och en vän vill skapa nya unga initiativ på landet och har skapat ett forum där. mest för att få kontakter och dela länkar och nyheter.

http://www.facebook.com/group.php?gid=10720713183