torsdag 3 januari 2008

Digestivekex


På eftermiddagen då det suger lite i magen kan det vara fint med ett glas hemgjord nyponsoppa och egna digestivekex. Återkommer med receptet i morgon, ska prova att baka dom med farinsocker istället för strösocker. 'Orginalet' har ju en mörkare färg. De var dock mycket goda, en fin nötig smak som påminner om 'vanliga' digestivekex.

13 kommentarer:

En liten AnCa sa...

Inte visste jag att man kunde baka sina egna digestivekex??? Det ska bli spännande att få prova när receptet dyker upp. Kul med lite nytt att baka!

Kram AnCa

Viktoria sa...

Egna digestivekex - så härligt! Jag vill absolut provbaka dem!

Anonym sa...

Mmm, låter gott! Jag tror bestämt jag måste prova att göra hemgjord nyponsoppa. Vi har ganska mycket nypon i stugan, en del kanske blir lite sherry också!

Ninna sa...

Vilken rolig blogg! Jag hittade dig genom en länk som du gjort till min blogg.Kul läsning, bra idéer och så plåtar du jäkligt bra. Nyfiket måste jag fråga om du har "design- eller fotobakgrund"?

Viktoria sa...

Gud, vad jag längtar efter ditt recept...

Livet i träsket sa...

oho, det ser jag fram emot, snygg ny logga också!

Änglar och lavendel sa...

Mmmm.... MUMS! Ser riktikt gott ut!

Anonym sa...

Häftigt att du bakar dom själv, då kasnke man mkan proppa i sig med gott samvete.. :-)

Anonym sa...

Åhhh det låter alldeles underbart. De Digestivekexen ska jag absolut baka. Jag väntar på receptet med stor iver!!! :-) Ha det bra! Märit

Anonym sa...

Oj, jag fick din julklapp nu. Får väl vänta med att skicka vidare mina tre till nästa år. :-) tack ska du ha, det var en jättemysig överraskning.

Frida sa...

Oj så mycket härlig kommentarer!

Jag har inte slutat blogga, bara blivit sjuk.. är på bättringsvägen så snart är jag tillbaka.

DORIS DAISY sa...

Tack tack!
Ja jag har gjort de själv.

Frida sa...

Ninna: Välkommen hit. Oj vilka fina ord, nej jag har verkligen inte någon 'bild-bakgrund'. Gillar visserligen att fota men har en ganska 'enkel' digitalkamera. Har ett par vanliga systemkameror och vill ha en digital systemkamera men det får nog vänta ett tag.

Alla andra: Tack tack för så härliga kommentarer, jag läste dom när jag var sjuk, de värmde!
Kram på er!