fredag 18 januari 2008

Mässa i Danmark

Denna vecka är det många som har besökt Formex mässan. Jag har också varit på mässa, fast en helt annan mässa. Agromek, en stor lantbruksmässa i Herning i Danmark. Från Malmö åkte vi tåg, ett chartrat tåg som gick direkt till mässan. Trodde inte att man kunde chartra tåg..
Denna lilla söta traktor blev jag förtjust i. Perfekt med en sopvals för att hålla rent och snyggt på gårdsplanen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var första gången jag var in på din sida idag, och jag måste bara säga, vilken fantastisk blogg!!
Du är verkligen super duktig och kreativ, önskar jag hade lite ork till det jag med, men med en 5 månaders liten trollunge hinner jag inte allt jag skulle önskat :)!
/Vickan

Anonym sa...

Första gången jag var inne också och jag kan inte vänta nog på sommaren och syltande och saftande efter att ha kikat runt här. Bli inte förvånad om det blir beställning från butiken också. =) Är uppvuxen på mindre gård och driver mamma till vansinne varje sommar när jag plockar allt som är möjligt att göra sylt och saft på och ställer till en härlig röra. Upptäckte också ditt inlägg om Skeppshultskvarnarna. Min gör likadant så det blir ett samtal dit innan jag ska hem nästa gång så får jag se om jag kan ta ett stopp där och få en ny del jag också. =) Tack för en massa inspiration. Lär bli en trogen besökare.
/Bellan

Frida sa...

Vickan: Välkommen hit, kul att gillar bloggen! Ja, jag kan förstå att det tar lite tid. Längtar ju lite efter barn själv så jag tänker en del på vad man kanske inte kommer att hinna göra.. Å andra sidan så blir det ju mer ok att göra en del roliga saker som att klättra i träd, bygga kojor och en hel del andra saker!

Bellan: Välkommen du också! Ja, visst är det härligt med en massa kladdiga kastruller och en hel radda med burkar eller flaskor med färdig sylt eller saft som ska till källaren!
Ta kontakt med Skeppshult ang kvarnen, min fungerar perfekt nu.