onsdag 23 juni 2010

Hej

Det känns som om jag vill förklara, men jag har inte så mycket att förklara.
Tror nog att detta är slutet på denna blogg. Inläggen kommer ju inte så tätt nu för tiden. Lusten har helt enkelt försvunnit. Kanske kommer den tillbaka, vem vet?

Jag är mycket ödmjuk och tacksam över alla läsare och alla kommentarer jag fått. Trodde inte att det som började som något halvflummigt tidsfördriv skulle ge mig så mycket tillbaka!

Bloggen kommer att få ligga kvar här, söker själv efter mina recept ibland. Kanske kan det finnas något som någon har glädje av.

Jag skickar er alla en stor kram och hoppas ni har det bra, för det har jag!

16 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Hej!
Så synd att du känner så!
Jag använder sin blogg till att hitta recept på bla syrensaft och vaniljbullar. Så låt den ligga kvar, någon gång andan kanske faller på och du börjar igen!
Önskar dig en skön sommar med lite ledighet iaf! ;-)
Kram

Anonym sa...

Hej och Tack för alla inlägg ! De har gett mycket inspiration, lust och skratt. Hoppas du återkommer någon gång i framtiden !
Ha det bra, så länge.
Malin

Anonym sa...

Ha det så bra, jag hoppas du dyker upp i framtiden! Trevlig sommar!

Torprosen sa...

Hejdå, tråkigt att du slutar, men ibland finns inte lusten bara. Men stort tack för de härliga inlägg du glatt mig med. Lycka till i framtiden..Många kramar från Torprosen

tina sa...

Jag kommer sakna dig här, men jag är glad för att bloggen med alla recept får ligga kvar. Den är en skatt! Jag har sneglat in på Husmoderns hemsida, är det så att det inte är någon gårdsbutik öppen i sommar? Tråkigt i så fall. Fint i alla fall att läsa att du mår bra. Önskar dig en fin sommar.

Mian sa...

Kanske kommer lusten åter?
Jag kommer nog att kika in här då och då ändå.
Tack så länge.

Anonym sa...

Tack för en bra blogg! Hoppas du återkommer. Ha det bra!
/ Siv

Suntrail sa...

Jag har haft väldigt glädje och nytta av din blogg, speciellt när jag startade min egen. Jag är i lite samma situation. Det har helt enkelt inte känns lockande att blogga ävebn om jag på den senaste tiden har gfjort en massa saker som skulle vara värt att blogga om. Du ska ha ett stort tack och jag önskar dig lycka till IRL! ;)
Kram!
/C

Anonym sa...

hej,
kommer att sakna nya inlägg...

/maria

Mari sa...

Men vad synd att du slutat... Jag hitta just till din blogg idag! Men vad mycket matnyttigt du har skrivit om =) Svartvinbärs dricka måste jag göra... vinbären håller precis på att mogna. Tack för en fin blogg och hoppas du får lusten tillbaka /Hälsningar Mari

Maud sa...

Så tråkigt att du lämmnar den, men jag har full förståelse för att du gör det. Tack för alla bra recept foton och komentarer som du har skrivit.
Jag stötte på den när jag ville ha ett recept på Radiokaka någong gång för länge sen, och har följd den sen dess lite då och då. Som utlands svenska så behöver jag nog lite av den här kontakten tycker jag,
Jag önskar dej all lycka i fortsättningen med ditt "nya" liv som mamma etc.etc. Stor kram och tack Maud

Anonym sa...

Jag tycker din blogg är helt suverän! Hoppas verkligen att du "kmr tillbaka" här i framtiden :) Du har inspirerat mig, tack :)

monika sa...

Tack för att vi har fått ta del av din fina blogg, den har varit en stor inspirationskälla, men jag förstår, min blogg börjar också halta lite av inspirationsbrist. Hoppas att du kommer igen nån gång i framtiden, kommer att kika in ibland. www.akinomfunderar.blogspot.com se trollmors kök

tina sa...

Tittar in och säger hejhejhej, hoppas allt är fint med dig och familjen. Kram

Anonym sa...

Åh, jag som precis hittade den! Men tack för allt du har bidragit med och för att du låter den ligga kvar!

Mvh/ Petra

Anonym sa...

Hej, jag fann precis din blogg och har kikat runt, blev uppriktigt ledsen när jag såg att du skulle lägga ned din blogg. Den verkar ju vara så trevlig ! Men , ha det gott och tack för att du delat med dig