fredag 8 januari 2010

2009


2009 - Ett bra år!

Året som gått var ett händelserikt år. Störst i år var Greta. I mars föddes hon och har sedan dess varit i mina tankar (och närhet) hela tiden. Livet har blivit lite annorlunda sedan dess. Jag har minskat en del på mina aktiviteter, har lärt mig att anpassa mig. Det går att fiska med barn i bärsele, man kan stoppa skördade grönsaker under vagnen osv.

I febriari lanserades ÖstgötaMjölken. Denna underbart goda och uppskattade mjölk! Utöver mjölken och grädden som lanserades då har under åter även filmjölk och 1.5 liter pakteten kommit.

Jag har odlat ganska lite under 2009. Anlade en kryddrabatt, hoppas att den kommer att kunna ge stora skördar framöver. Ett antal björnbärsplantor var jag och grävde upp, de ska planteras till våren.

Ja, det har hänt en hel massa mer under året, jag hoppas att 2010 kommer att bli lika kul!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Jag är väldigt tacksam att ni startade Östgötamjölk!!!!!! Och er fil är mycket godare än vanlig fil, mer som a-fil om ni frågar mig! Så tack för det!!!!!!! :-)
Och visst förändras livet totalt när man får barn!!! =0)

tina sa...

Härligt att du är tillbaka, har saknat dig här! Finfina bilder dessutom. Vi dricker inte Östgöta mjölk här hemma, men väl Upplands motsvarighet Sju Gårdar från Uppland. Gott!

syster yster sa...

Roligt att följa din blogg massor hände här med under 2009 bl a yngsta sonen född i mars!!!