tisdag 19 januari 2010

Usch!

Usch och fy för att vara sjuk. Har legat i sängen i flera dagar nu. Var till läkare idag, virus.. Inte mycket att göra mer än att vänta.

Vet inte om jag inbillar mig men det känns som att jag varit sjuk mer eller mindre hela tiden sedan jag slutade amma. Någon som känner igen sig i det?

Nu ska jag spraya näsan och sova!

10 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Hu, hoppas det bara är en händelse och inte hänger ihop med amningen. Min lille som precis fyllt ett har inte riktigt velat lägga ner ammandet, men det har slagit mig att jag varit så himla frisk sedan han föddes. Hoppas det inte blir annorlunda när vi slutar - kanske är det bara att vi levt i en skyddande kokong det senaste året... Krya på dig!

Boel sa...

Krya på dig!

Marianne sa...

Inte efter amningens slut men första året på dagis det är en rysare....
Krya på er.

syster yster sa...

Känner helt igen mej denna gången när jag slutade amma så ca 2 veckor efter så började förkylningen närma sej. Och nu så sitter jag här med rinnande näsa och tjock hals. Krya på dej.

Anonym sa...

Jag ammade ju så kort tid men jag märkte ingen skillnad. Fast jag blir sällan sjuk, peppar peppar...Krya på dig!

Anonym sa...

Hm, jag tänkte just häromdagen på att jag har inte vart sjuk på länge... inte sedan jag blev gravid faktiskt. Barnet är ett halvår och jag ammar fortfarande, kanske lika bra att fortsätta ända till skolgången... så att jag inte blir förkyld :-)

Marie sa...

Men jisses, har inte tänkt på att det finns ett samband. Jag har varit konstant förkyld i två månader nu. Lilltjejen också...

Caroline Zandén sa...

Håller med Marianne...Första hösten/vintern på dagis var fruktansvärd! Vi hade vinterkräksjuka, förkylningar, "vanlig magsjuka" och bihåleinflammation förra vintern... Nu andra året på dagis verkar alla i familjen redan immuna och har bara haft en långdragen förkylning... =)

tina sa...

Hoppas att du kryar på dig snart!

Liberty Fizz sa...

Krya pa dig! Kram fran London! x