Häromdagen kokade jag lingonsylt. Helt ärligt blev den inte alls bra. Jag hade i på tok för mycket socker. (Vet inte om det var en gravidgrej som gjorde att jag tyckte att den skulle vara söt eller om jag bara läste fel i receptet) Om även jag tycker att det är för sött, då är det sött.
Som tur är har jag mer lingon i frysen, så du får jag väl koka om burkarna eftersom de går åt med mer lingon..
Jaja det verkar vara sånt som händer. Nu har jag något till blodpuddingen iallafall!
tisdag 25 november 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Så kan det gå, men det går säkert att lösa! Jag gillar inte alls sur lingonsylt, men inte heller för söt. Jag har en bit blodpudding i kylen som väntar på att bli uppäten, det blir nog imorrn. Med vitkål&lingon till, mums!
Gillar din blogg!
Sockret är nog helt klart en gravidgrej, har haft liknande problem under mina graviditeter, både med socker och salt...
Skicka en kommentar