Jag bakade ur Jan Heds 'Bröd' i helgen. Det blev ett bröd med dinkel, råg och rågsurdeg. Visst blev det ok. Men det kommer inte in bland mina favoriter i hans bok.
![](//4.bp.blogspot.com/_kOhdVkm3-ro/RwJC2lGRCyI/AAAAAAAAASE/Dz3cC2stCPk/s320/stgallenskuret.jpg)
Gjorde ett 'expriment' när det gäller skarven upp eller ner i jäskorgen.
Detta bröd jästes med skarven upp i korgen.
![](//2.bp.blogspot.com/_kOhdVkm3-ro/RwJCyFGRCxI/AAAAAAAAAR8/cVoGMImm1VA/s320/stgallensl%C3%A4t.jpg)
Detta bröd hade skarven ner i korgen. Det blev ganska stor skillnad på hur de reste sig i ugnen..
1 kommentar:
Hej! Skulle jättegärna vilja ha luftlök! Skulle du kunna tänka dig att sälja lite?
Anette
Skicka en kommentar