Här skördar jag äpplen för fullt. 3 omgångar med äpplemos har jag gjort. Transparant Blanche är ett perfekt mosäpple. Här har jag gjort portionsbitar av äpplemoset utan socker till Greta. Istärningsfacken var fulla så jag tog till bullformar. I detta fallet blev det inte så bra, formarna frös fast i brickan i frysen, jag fick hacka loss dem.
Provade att baka äpplena i ugnen innan jag passerade dem. Det gick bra, tog lite tid bara, 1-1.5 timme stod den nog inne.
torsdag 17 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Åååå va roligt när du uppdaterar din blogg. Jag följer den hela tiden och jag blir sååååå inspirerad.
Många hälsningar
Monica
www.mvh-viciss.blogspot.com
När du passerar mos, gör du det med en tillsats till köttkvarnen eller med en "vagga"??? Jag är på jakt efter en "vagga" men hittar ingen... något för din butik???? Jag kommer som ett skott i så fall! :-)
Brukar lägga äpplena i min Römertopf/Schlemmertopf och stoppa i (kall) ugn. Tar nog också lite tid men aromen håller sig kanske bättre kvar? Sedan är det bara att passera genom sil ...
En månad kvar till beräknad förlossningsdatum - och dina barnmatsidéer är bara för praktiska för att inte ta över!! Tack! :)
EfterEgenTrädgårdLängtande Madlen
Skicka en kommentar