tisdag 11 mars 2008

Städade

Bokhyllor i all ära, men jag verkar ha en förmåga att sprida böcker omkring mig. Dessa hittade jag utspridda i huset idag när jag plockade ihop lite. Kommer nu på var ytterligare två böcker ligger. Är det fler än jag som gärna bläddrar i en kokbok innan man somnar?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde inte låta bli att se att "Köksträdgården" skymtar i bokpelaren. Den har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Tycker att den är bra skriven med "mustiga" och inspirerande bilder som får mig att vilja gräva upp hela gräsmattan och göra om den till ett enda stort trädgårdsland. Som tur är hinner verkligheten ikapp en, men en härlig bok är det...

zelca sa...

Ja! Jag har en massa kokböcker drällandes överallt. En hög på soffbordet att bläddra i framför TVn, ett par löst liggande i köket och sen några på sängbordet (och ofta på golvet där de hamnar när jag läst dem). Just "Naturens läckerheter" har jag på soffbordet just nu, en av mina favoritböcker!

Frida sa...

Håkan: Ja den är trevlig och inspirerande. Om du får en längtan efter ogräsrensning i sommar är du välkommen hit :)

Zelca: Haha, ja precis så är det! Visst är den mysig. Förra påsen gjorde jag de kinesiska tebladsäggen som finns med i den boken. En mycket konstig smak fick äggen. Men de såg otroligt häftiga ut!

Anonym sa...

Jag älskar kokböcker! Jag kan aldrig få för många! :)

Caroline sa...

*skratt* Ja det är du faktiskt inte ensam om kan jag säga =)