måndag 11 februari 2008

Februariblommor


Blommor plockade i min trädgård i helgen. Helt fantastiskt att kunna plocka blommor i FEBRUARI!!
Vad jag hittade:
Bellis, vintergäck, en rosknopp, snödroppar, pensé och lite vintergröna.

5 kommentarer:

Soffy sa...

OJ, så vackert! Här skiner det en riktig vårsol idag, härligt!

Malin of the Moors sa...

Meeeeen, va avundsjuk jag blir!! Jag vill oxå kunna plocka blommor! :-) Idag vräker solskenet ner över oss och jag har spanat som en galning efter NÅTT vårtecken (minsta lilla videkiss duger) men än så länge är det is och snö som gäller här. Jag får trösta mig med Icas tulpaner å en vårinspirerad krans på dörren.

Jag ÄLSKAR din blogg, det är så skönt att kila in hit och ta en paus i mina galna studier. Jag drömmer mig bort till Mormors kök, dy-kakor i Monkis (som Lady käkade upp) och picknick på flotten. Those were the days! Men det är ju inte så illa nu heller...

Din butik kommer att bli sååå vacker! Behåll allt det rustika & äkta som det där utrymmet har, det kommer att bli en så vacker blandning när dina vackra varor hamnar på plats. Jag SKA ta mig i kragen å komma å hälsa på snart. :-)

Kramisar Malin

Änglar och lavendel sa...

Åh vilka fina blommor! Jag hoppas att våren är här för att stanna och ingen mer snö nu. Hos mig har tyvär inga blommor kikat upp ännu men jag kollar varje dag om nått är på G. Det är en sån härlig känsla att plocka in de första blommorna om våren.

Kram Biggan

DORIS DAISY sa...

Nämen är det sant? Jag smäller av...

Hallongumman sa...

Jaa, vintern är bra konstig i år!
Vilken vacker bukett :)