Jag var ute och plockade mer körsbär igår, ca 5 liter blev det. Tog också med en famn rabarber in. Rabarbern skivades och mer i Saft-Majan med rabarber och körsbär.
Blev ca 4 liter råsaft (jag tillsätter alltid sockret efter och kokar/skummar saften). Har inte smakat än, återkommer med bilder.
Jordgubbs saften jag gjorde häromdagen har börjat jäsa... Smakar blä. Ska försöka koka den och se om den går att rädda. Trist, rårörd jordgubbs saft är en av den bästa saften tycker jag.
onsdag 11 juli 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hur menar du att den börjar jäsa?? Gör den det även om den står kallt?
Caroline: Jepp, om man slarvar med hygienen tex. Eller om bären innehåller svampsporer/bakterier.
Tråkigt men sant..
Skicka en kommentar