tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post7521391797227211462..comments2023-07-01T13:08:24.386+02:00Comments on Livet på en gård: Fyra nyanser av gultFridahttp://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-86357819560368943392010-03-22T12:06:01.545+01:002010-03-22T12:06:01.545+01:00Haha, såhär två år senare kan jag konstatera att d...Haha, såhär två år senare kan jag konstatera att det finns ett par burkar kvar. Men det är inget fel på den än! Imorse år jag surdegsbröd med mumsig marmelad.<br /><br />/FridaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-52684626943107435502008-03-16T20:57:00.000+01:002008-03-16T20:57:00.000+01:00åh vad sugen jag blir bara jag ser bilden!åh vad sugen jag blir bara jag ser bilden!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-62609714541409076762008-03-13T14:35:00.000+01:002008-03-13T14:35:00.000+01:00Ja, det är härligt att se marmeladen! OCH att det ...Ja, det är härligt att se marmeladen! OCH att det finns fler entusiaster som kan njuta av massproduktion i liten skala. Jag bakar just nu och vårt kök är numera ett litet bageri. Den käre maken klagar på att han kan inte bära ner mer bröd i frysen pga av att den är överfull...Vilket inte stoppar mig, tyvärr. Då får det väl ligga framme och torka då. Har också gjort lite marmelader men ingen äter ju..och på torget kan jag ju inte stå. Eller....Frodinghttps://www.blogger.com/profile/13729361973529020064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-59709595413025891702008-03-12T14:59:00.000+01:002008-03-12T14:59:00.000+01:00Tack för härliga recept! Jag har länge gått och tä...Tack för härliga recept! Jag har länge gått och tänkt på att jag ska göra lite god marmelad och nu blev jag verkligen inspirerad. Sist gjorde jag en hallon och aprikosmarmelad som man gör i två lager, blir verkligen effekfullt och vackert. Det ska ju vara njutbart för ögat också!<BR/>Tack från Eva i VängeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-82360152840161610702008-03-12T14:45:00.000+01:002008-03-12T14:45:00.000+01:00Hej och tack för besöket i min blogg!Oj vad du ver...Hej och tack för besöket i min blogg!<BR/>Oj vad du verkar duktig att baka och dona! :o) Jag blir riktigt avundsjuk..<BR/>Vad är det för butik du har?mariehttps://www.blogger.com/profile/03915136133858435229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-57951000145157407722008-03-12T10:37:00.000+01:002008-03-12T10:37:00.000+01:00Hemliga kockan: Tack!Håkan: Kul att du gillade den...Hemliga kockan: Tack!<BR/><BR/>Håkan: Kul att du gillade den, har själv ätit upp en burk redan. Tror inte det kommer att bli några problem att äta upp all marmelad med den takten jag håller!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-82682146118967075502008-03-11T22:26:00.000+01:002008-03-11T22:26:00.000+01:00Håller med om att bilden är härlig.. vilket också ...Håller med om att bilden är härlig.. vilket också morots- och apelsinmarmeladen var! Tackar och bockar för burken. Är normalt ingen "marmeladmänniska" men med en så god marmelad, nyrostat bröd och nybryggt kaffe en solig morgon så är det lätt att bli omvänd...<BR/>Fast 15 kg marmelad ger nog inte större njutning:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-28989782396180674442008-03-11T21:47:00.000+01:002008-03-11T21:47:00.000+01:00Vilken vacker inspirerande bild!Vilken vacker inspirerande bild!Hemliga kockanhttps://www.blogger.com/profile/02869375700958119286noreply@blogger.com