tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post8064634732247005699..comments2023-07-01T13:08:24.386+02:00Comments on Livet på en gård: ApelsinsaftFridahttp://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-69230852663269841112008-07-01T10:09:00.000+02:002008-07-01T10:09:00.000+02:00Caroline: Med mindre socker blir hållbarheten kort...Caroline: Med mindre socker blir hållbarheten kortare och smaken inte riktigt lika fyllig. Minskar du sockret är det nog bäst att frysa den. Citronsyra finns på de flesta mataffärer, bland kryddorna i påse. Även på www.hus-modern.se :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-20836330146057226462008-07-01T08:43:00.000+02:002008-07-01T08:43:00.000+02:00Just det ja... vart får man tag på citronsyra?Just det ja... vart får man tag på citronsyra?Carolinehttps://www.blogger.com/profile/04877298632684234605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-37016782737517476602008-07-01T08:36:00.000+02:002008-07-01T08:36:00.000+02:00Kan man inte göra saft och sånt UTAN så mkt socker...Kan man inte göra saft och sånt UTAN så mkt socker?? Kan tycka att 1.7 liter socker är lite väl mkt, eller??Carolinehttps://www.blogger.com/profile/04877298632684234605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-44721611983431200912008-02-24T20:24:00.000+01:002008-02-24T20:24:00.000+01:00Hej froding!Den är ju lite begränsad, ca 2 veckor....Hej froding!<BR/>Den är ju lite begränsad, ca 2 veckor. Det blir ca 2.5-3 liter saft och vi brukar göra slut på den innan den blir dålig.<BR/>(Vill man kan man ju tillsätta lite atamon eller natriumbensoat om man vill förlänga hållbarheten)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-23058751841259250822008-02-23T19:36:00.000+01:002008-02-23T19:36:00.000+01:00Hej! Hur länge häller sig saften eftersom den inte...Hej! Hur länge häller sig saften eftersom den inte är kokad???Frodinghttps://www.blogger.com/profile/13729361973529020064noreply@blogger.com