tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post1299595057906684907..comments2023-07-01T13:08:24.386+02:00Comments on Livet på en gård: SparrisFridahttp://www.blogger.com/profile/05879843361210602439noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-89006267820713278512008-05-31T22:11:00.000+02:002008-05-31T22:11:00.000+02:00Egna sparrisar? Jag blir jättesotis.Egna sparrisar? Jag blir jättesotis.Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/13167822060874479115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-25619322539492754612008-05-26T17:51:00.000+02:002008-05-26T17:51:00.000+02:00Så har jag då läst artikeln..det var konservering ...Så har jag då läst artikeln..det var konservering i burk man menade men kallade det för inkokning...Så inget ny metod är uppfunnen!!Frodinghttps://www.blogger.com/profile/13729361973529020064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258128445166091446.post-3258434410101706132008-05-23T19:56:00.000+02:002008-05-23T19:56:00.000+02:00Jag köpte ett nummer av "Åter", och där fanns en m...Jag köpte ett nummer av "Åter", och där fanns en metod där man la in grönsaker på burk. Dvs inte konservering. Måste leta fram och kolla..återkomerFrodinghttps://www.blogger.com/profile/13729361973529020064noreply@blogger.com